Ce aduce nou Solid Edge ST10?

Ce aduce nou Solid Edge ST10?

Acum poți cere licență Solid Edge ST10 de la Digital Twin.

Solid Edge ST10 este un sistem complet hibrid 2D CAD și 3D CAD care utilizează tehnologia sincronă pentru proiectarea accelerată, revizii mai rapide și o reutilizare a datelor mai bună pentru a ajuta companiile să proiecteze mai eficient. Avantajul principal al softului de proiectare Solid Edge constă în combinarea dintre viteza și simplitatea modelării directe cu flexibilitatea și controlul designului parametric – posibil prin tehnologia sincronă.

Cu o funcționalitate puternică de la Solid Edge 2D la un sistem Solid Edge 3D avansat – completată cu design de asambluri, generare automată de desen, aplicații de simulare FEM – Solid Edge este un sistem cuprinzător și scalabil de la Siemens pentru dezvoltarea digitală a produselor.

Generative Design în Solid Edge ST10

Solid Edge continuă să genereze inovație în dezvoltarea produselor, cu capacități integrate de Generative Design.

Acest sistem avansat de optimizare a topologiilor îi ajută pe designeri să creeze componente mai ușoare, să diminueze pierderile de materiale în cadrul procesului de fabricație și să realizeze designuri cu un nivel înalt de personalizare, potrivite pentru 3D printing la rezoluție mare.

Designul generativ produce o soluție geometrică organică, cu masă redusă, pentru un material definit, optimizat într-un spațiu finit, ținând cont de solicitări și constrângeri. Tu definești spațiul de design cu zone „keep out” și cu o țintă de reducere a greutății, iar software-ul calculează automat soluția geometrică.

Acest model mesh este gata pregătit pentru fabricație aditivă sau poate servi drept element central pentru designul unei matrițe. Cu ajutorul comenzilor de modelare ale Solid Edge 3D pot fi făcute revizii suplimentare ale acestui model mesh, pregătindu-l astfel pentru prelucrare tradițională.

  • Reducerea greutății componentelor existente se face ușor cu suita de tehnologii de ultimă generație de design Solid Edge.
  • Modelarea Convergentă Siemens permite operațiuni de modelare B-rep pe corpuri fațetate, fără conversie.
  • Poți construi funcții analitice în corpul generativ, completate cu dimensiuni și PMI.
  • Ca întotdeauna, Synchronous Technology de la Siemens permite modificări rapide și flexibile.

Cu Solid Edge reduci timpul necesar lansării pe piață cu ajutorul unui produs cu performanțe înalte, reducând, în același timp, costurile asociate cu pierderile materiale din cadrul procesului de producție.

Inginerie Inversă în Solid Edge ST10

Clientul Solid Edge Bernina International AG produce de peste 120 de ani mașini de cusut și brodat de talie mondială. Echipele lor de proiectare și fabricație excelează în inovație și precizie, iar Solid Edge continuă să raspundă nevoilor pe care le au prin instrumente de modelare de ultimă generație.

Deoarece datele scanate 3D sunt compuse dintr-o “rețea” de fațete sau dintr-o colecție de triunghiuri imprecise, funcționalitățile B-rep analitice create cu un software tradițional CAD 3D sunt incompatibile. Solid Edge oferă instrumente ce simplifică manipularea modelelor fațetate și accelerează pregătirea pentru fabricare.

Uneltele de inginerie inversă ajută la curățirea și adăugarea unui anumit nivel de precizie, prin îndepărtarea unor secțiuni din rețea, prin netezirea formelor fațetelor și prin umplerea găurilor.

Regiunile din rețea pot fi identificate drept plane, cilindrice, sferice sau având alte forme, ceea ce poate oferi baza pentru crearea suprafețelor analitice.

O altă capabilitate a softului Solid Edge pentru ingineria inversă este încorporarea tehnologiei Siemens Convergent Modeling, care permite construirea funcționalităților B-rep tradiționale pe corpurile fațetate, fără a necesita o conversie de durată.

Design pentru 3D Printing în Solid Edge ST10

Solid Edge sprijină într-adevăr conceptul contemporan “art to part”, cu interfețe de fabricație aditivă care antrenează producția de componente de ultima generație.

Instrumentele de 3D printing, ușor de utilizat, încorporate în software îți permit să imprimi direct cu propriul tău dispozitiv, de pe desktop, laptop sau de pe platforma mobilă Windows.

Sprijinind experiența de design mobil, Solid Edge lucrează în strânsă legătură cu platforma Microsoft 3D Builder, astfel încât îți permite să specifici configurația piesei, calitatea piesei și materialul. Mai mult decât atât, această platformă indică zonele care au nevoie de sprijin pentru un print reușit.

Imprimarea precisă, direct de pe desktop la o imprimantă din rețea, se poate face rapid, cu o gamă de formate STL și 3MF și opțiuni pentru modificarea adițională a rezultatului.

Previzualizare, setarea toleranțelor permise, reorientarea – dialogul 3D printing îți pune la dispoziție toate opțiunile de care ai nevoie pentru a produce rapid componente, din orice material ai nevoie.

Nu ai disponibilă o imprimantă 3D conectată? Cu ajutorul Solid Edge poți accesa platforma online 3YOURMIND pentru 3D print industrial. Încarcă piesa, selectează materialul și apoi alege dintr-un meniu de producători, în funcție de cost, locație și program de livrare. Este chiar atât de ușor.

De ce Solid Edge ST10?

Așadar, softul de proiectare Solid Edge reprezintă un portofoliu de instrumente software de proiectare CAD accesibile și ușor de utilizat, având un ecosistem de aplicații în creștere.

Acestea abordează toate aspectele legate de procesul de dezvoltare a produsului – proiectare 2D și 3D cu Solid Edge Design, simulare cu Solid Edge Simulation, producție cu Solid Edge Manufacturing, gestiunea datelor cu Solid Edge Data Management și multe altele.

Sau, dacă dorești să afli mai mult despre Solid Edge ST10, întreabă-i pe specialiștii noștri. Cu Digital Twin ai suport de calitate la instalare, configurare, training și cele mai bune practici cu Solid Edge.

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
geamanul-digital-al-standului-digital-twin-va-invita-la-demo-metal-vest-2017Licenta Process Simulate