Împreună ajutăm copiii în scaune cu rotile să ajungă la școală. Donează și tu!

Educația, în secolul XXI, încă rămâne a fi un lux pentru unii elevi și studenți. Motivul? Nu au bani să ajungă la ore. Nu au resurse pentru șofer și combustibil.

De ce ar avea nevoie de șofer și nu folosesc transportul public? Pentru că Bucureștiul, suburbiile sale și mijloacele comune de transport nu sunt adaptate nevoilor lor.

Șase copii din București și llfov, ce se deplasează cu ajutorul scaunului cu rotile, vor putea ajunge la școală, timp de un an, dacă îi ajutăm noi. Cum? Echipa Digital Twin participă în acest weekend la Swimathon București, înotăm și facem valuri să ajutăm cât mai multe persoane care se deplasează cu scaunul rulant să ajungă acolo unde își doresc.

Swimathon Bucuresti Realize Potential Digita Twin doneaza pentru copiii in scaune cu rotile

Credem că fiecare copil sau tânăr trebuie să aibă șansa să își realizeze potențialul și să nu fie oprit de obstacolele pe care le întâlnește pe stradă, de lipsa rampelor sau rampele prea abrupte, de mijloacele de transport neadaptate sau de locurile de parcare mai mereu ocupate de alte autoturisme.

Dacă consideri și tu la fel, donează împreună cu noi și celelalte companii alături de care participăm. Ajută-i pe cei șase copii să-și realizeze potențialul. Sau, poți susține orice altă cauză al acestui Swimathon, te lăsăm pe tine să decizi ce e mai important.

Doar 3 pași ca să faci diferența:

  1. Apasă pe butonul „Susține” și lasă datele tale de contact
  2. Alege echipa pe care vrei să o susții, echipa noastră se numește REALIZE POTENTIAL. Atenție, fiecare echipă înoată la Swimathon pentru o anumită cauză de caritate
  3. Alege suma pe care vrei să o donezi și modalitatea de transfer

Gata, lumea a devenit mai bună cu încă o faptă frumoasă – fapta ta! Îți mulțumim!

 

P.S. Digital Twin nu ia bani pentru participarea la Swimathon București, din contra, am donat primii să spargem gheața.

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
Licenta Process Simulateion-patrascu-ipad-digitalizarea-productiei iP Automatic Design Eficiență prin realizarea digitală a produselor și producției CAD-CAM-PDM Siemens