Soluții pentru industrie

digitalizăm și optimizăm procese cheie

Esențial pentru excelență în industria auto

Realizarea adevăratului potențial și obținerea excelenței în industria auto cu soluții complete pentru proiectare, fabricație, otimizare procese și gestiunea cunoștințelor.

Furnizorii Tier1 și Tier2 din automotive, trebuie să fie capabili să răspundă tendințelor din industrie și cerințelor în creștere a marilor constructori auto (OEMs). Lucrăm cu firme de design si fabricație din întreaga țară pentru a îi ajuta să folosească programe de proiectare și să își eficientizeze procesele astfel încât să devină furnizori preferați pentru: Daimler, GM, Ford, Dacia, Nissan sau alți constructori de top.

Sunteți furnizor în industria auto?

Cei mai mari producători auto și furnizorii acestora folosesc soluțiile Siemens

Manufacturing and Machining

Îndeplinirea obiectivelor de timp, cost și calitate în contextul presiunii create de clienți.

Numărul modelelor noi de produse introduse pe piață este în continuă creștere. Acestă diversificare crează presiune mare pe furnizorii de componente. Acum ei trebuie să gestioneze comenzi mai mici, număr mai mare de versiuni și configurații. În același timp trebuie să formeze personal specializat care să poată să folosească eficient programe de proiectare, să colaboreze cu echipele de proiectare-cercetare ale clientului și care să participe activ în dezvoltarea simultană a produsului și procesului de fabricație.

Aflați mai multe despre

Soluțiile de la SIEMENS mai sunt folosite de:

Tooling and Industrial Machinery

Toate proiectele noi sunt marcate de o complexitate mai ridicată și greu de gestionat.

Într-o piață în care tot mai mulți competitori furnizează utilaje și dispozitive industriale de înaltă calitate, în termene record, la prețuri reduse, obiectivele de timp și cost au devenit esențiale. Lipsa de integrare a soluțiilor formate din programe de proiectare și fabricație, procesele nestandardizare, reutilizarea scăzută a datelor determină dificultăți semnificative în gestiunea eficientă a schimbărilor.

V-ar putea interesa

Soluțiile de la SIEMENS mai sunt folosite de:

Industria aeronautică

Pentru a dezvolta produse noi, mai bune ca niciodată, înseamnă pentru industria aeronautică să adopte și sa folosească cele mai recente tehnologii.

Cele mai mari companii din industria Aeronautică au implementat platforme Product Lifecycle Management ca strategie de dezvoltare a produselor și colaborare. Acestea permit gestiunea eficientă a unui volum imens de informații care se generează pe durata ciclului de viață mare al produsului.

Furnizorii au nevoie să fie conectați prin programe de proiectare la aceste platforme, astfel încât să înțeleagă contextul, să gestioneze eficient schimbările și să respecte termenele și specificațiile  impuse de client.

Aveți proiecte de aeronautică?

Soluțiile de la SIEMENS mai sunt folosite de:

Ship building

Colaborarea între șantierele navale, subcontractanții și birourile de proiectare este esențială și presupune că o cantitate imensă de informații trebuie eficient comunicată și coordonată.

Deși proiectarea reprezintă în general 10% din costurile proiectului de construcție, datele produse în această etapă determină toate celelalte costuri. Astfel, folosirea  unor  programe de proiectare specializate reprezintă o componentă critică necesară pentru a rezista într-o piață extrem de competitivă. Deasemenea, managementul schimbărilor trebuie corect realizat, astfel încât propagarea acestora de la concept, basic design, detail design și design-ul pentru producție să se realizeze automat.

Aveți proiecte de construcții navale?

Soluțiile de la SIEMENS mai sunt folosite de:

Energy and utilities

Într-o piață cu volatilitate extremă, dezvoltarea proiectelor se realizează cu o atenție deosebită asupra costurilor. Noile tehnologii, precum și constrângerile legate de siguranța în exploatare sau protecția mediului creează o presiune suplimentară asupra echipelor de proiectare și fabricație.

Schimbările apar permanent în proiectele de energie și utilități, chiar și în ultimele etape ale dezvoltării, acestea conducând la costuri mari de refacere a proiectelor. Echipele de dezvoltare trebuie să lucreze într-un sistem care să le permită gestiunea intregului ciclu de design și fabricație.

Siemens și Digital Twin te ajută să livrezi proiecte complexe, să optimizezi procesele de planificare-proiectare-producție, să colaborezi în echipe distribuite și să te concentrezi pe lucrurile care contează.

Aveți proiecte de energie și utilități?

Soluțiile de la SIEMENS mai sunt folosite de:

Contact us

We are not online. Send us a message and we will get back to you as soon as possible.

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish