Laurențiu NaeCofounder

Companiile trebuie să înțeleagă importanța și urgența digitalizării, atât succesul cât și falimentul se vor petrece cu viteze foarte mari.

Cofondator și director de dezvoltare la Digital Twin, Laurențiu Nae vine cu o cunoaștere aprofundată a mediului de afaceri după ce timp de peste zece ani a colaborat cu numeroase companii din industriile de automobile, aerospațiale, energetică, mașini și echipamente, implementând soluții Product Lifecycle Management și Manufacturing Execution Systems.

Laurențiu este omul care provoacă schimbarea. Și-a propus ca prin Digital Twin să aducă industriei acea componentă independentă de Cercetare-Dezvoltare care lipsea și să implementeze avantajele Industry 4.0 la producătorii de componente auto din România.

Înainte de a deveni Digital Twin, a ocupat poziția de Sales Director la compania ADA, contribuind la transformarea acesteia într-una dintre cele mai performante companii din domeniu și primind excelente recomandări privind profesionalismul său.

În calitate de consultant profesionist certificat de Siemens Industry Software, Laurențiu a fost responsabil de implementări ale soluțiilor PLM la unele dintre cele mai mari companii din România: Daimler, Bosch, Aerostar, Leoni sau Koyo.

Cu studii în mecatronică și tehnologii de fabricație la București și Braunschweig, în 2013 a obținut la Politehnica București titlul de Doctor în Inginerie industrială cu o cercetare despre managementul schimbării în dezvoltarea produsului.

În timpul liber, contribuie la promovarea conceptului PLM prin articole de specialitate și se joacă testându-și limitele în tururi de ciclism, bazine de înot și maratoane de tango. Nu refuză niciodată invitații la evenimente sportive de fundraising.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Laurențiu, îi puteți citi articolele din revista Tehnică și Tehnologie.

recomandări

  • Laurentiu has done a tremendous job driving higher value sales activities in the Romanian market. He has aligned a strong knowledge of PLM technology with customer needs to demonstrate real value for his customers.

    Tony Joly Siemens / Vice President EMEA
  • Laurentiu is very positive, always optimistic and forward looking. He drives business very effectively, can build trust and relationship very quickly. Me and my colleagues like to work with him

    Hermann Kaineder Siemens Industry Software / CEO Austria

Informații de contact

Tel: +40 (726) 785 368
Email: [email protected]

Contact us

We are not online. Send us a message and we will get back to you as soon as possible.

Start typing and press Enter to search

en_USEnglish
ro_RORomanian en_USEnglish
Eduard Oprea - Digital Twin - Siemens