SIEMENS NX CAD

Suită integrată de soluții de proiectare CAD

Software-ul Siemens NX CAD este partenerul de încredere a mii de business-uri din întreaga lume, oferind soluții eficiente pentru proiectare, simulare si productie.

NX CAD de la Siemens este apreciat la nivel mondial ca fiind cel mai bun produs software pentru modelarea 3D, prin distincții primite pe portaluri de specialitate.

Ce este Siemens NX CAD?

Siemens NX CAD este o soluție de top complet integrată pentru design, analiză și fabricație care vă ajută să livrați proiectele mai repede și mai eficient. Cu tehnologia synchronous technology Siemens NX CAD vă permite să importați și modificați geometrie din orice sursă și astfel refolosiți date intr-un sistem complet.

 • Proiectare de produs
 • Design industrial
 • Desene 2D / documentație
 • Design electromecanic
 • Proiecte mecatronică
 • Reutilizarea cunoștințelor
 • Analiză și raportare vizuală
 • Aplicații procese specifice
 • Unelte NX pentru productivitate

Avantajele soluțiilor Siemens NX CAD

Eficiența costurilor – Creșterea complexității produselor și proceselor vă provoacă să găsiți noi unelte și metode pentru a livra soluții inovative de înaltă calitate cu un cost redus. Siemens NX CAD oferă putere, eficiență și economii de costuri, toate acestea oferind avantaje competitive în fiecare fază a proceselor de dezvoltare.

Nicio altă soluție nu oferă un set de instrumente mai cuprinzător și mai puternic pentru dezvoltarea produselor. NX oferă:

 • Soluții avansate pentru proiectare conceptuală, modelare 3D și documentație tehnică
 • Simulare multidisciplinară pentru aplicații structurale, de mișcare, termice, de curgere, multifizice și de optimizare
 • Soluții complete de fabricare a pieselor pentru scule și dispozitive, prelucrare mecanică și inspecția calității.

Flux continuu in procesul de proiectare electromecanică – Integrarea sistemelor mecanice, electrice și electronice este crucială în dezvoltarea produsului. Proiectanții lucrează cu procese concurente, informația trebuie să fie distribuită corect, în timp real între departamentele mecanic, electric și electronic pentru a putea livra la timp. Siemens NX CAD oferă o soluție unificată pentru fiecare etapă a proiectării electromecanice.

Productivitate în procese specifice – Proiectarea matrițelor, ștanțelor sau traseelor de conducte și cabluri devine mult mai productivă cu puterea proceselor specifice din Siemens NX CAD.

Cum poate fi utilizat NX CAD pentru proiectare

NX CAD pentru design industrial
NX CAD pentru design industrial
Piese din Tablă Îndoită
Piese din Tablă Îndoită
Trasee de fire și tuburi
Trasee de fire și tuburi
Ansambluri complexe
Ansambluri complexe
Proictare Matrițe
Proictare Matrițe
Simulare Injecție
Simulare Injecție
Analiză ambutisare
Analiză ambutisare
Ștanțe progresive
Ștanțe progresive
badges-8up-promo-640×480

O soluție CAD de încredere și premiată

Pe site-ul independent de evaluare G2, NX CAD primește în mod constant note mari pentru:

 • Ușurința de utilizare și configurare
 • Versatilitate
 • Modelare și vizualizare
 • Calitatea suportului tehnic

Ce spun utilizatorii NX CAD

 • NX este foarte puternic. Acesta ne oferă instrumente care se mulează fără probleme cu ușurință în diferitele faze de proiectare și producție și integrează întregul ciclu.

  Ivor McDonnell University of Leicester Space Research Centre / Senior Mechanical Engineer
 • Utilizarea NX este un punct forte pentru noi. Sprijină procesul decizional încă de la începutul procesului de dezvoltare, ne permite să trecem de la concept la producție într-un singur mediu și evităm buclele lungi de revizuire. Ne permite să păstrăm în mod organizat și în timp util responsabilitatea pentru proiectarea noastră.

  Andrew Fayle The Alloy / Designer
 • NX este cel mai puternic software de proiectare pe care l-am folosit vreodată. Modelele solide, ansamblurile, toate lucrurile care se regăsesc în procesul de modelare oferă rezultate mai bune.

  Chad Schwartz Wright Medical Technology / Lead Design Engineer
 • Nu avem nicio limitare în ceea ce privește forma, ceea ce este vital pentru un designer. Nu suntem obligați să ne adaptăm designul la instrument de modelare. Putem să vizualizăm ceea ce ar putea fi produsul final și să îl validăm de către toate grupurile implicate în procesul de dezvoltare, de la marketing la producție.

  Mathias Allély Keyox / Founder

Mai multe servicii cu NX CAD

Module Siemens NX CAD pentru productivitate crescută

Video Siemens NX CAD

Suport tehnic constant

Conectați cu centrul de suport GTAC Siemens, oferim suport competent 24/24 și 7/7 pentru a vă permite să vă concentrați pe activitățile care contează.

Traininguri

Oferim programe de training după standardul Siemens sau programe de training personalizate, concepute pentru a se alinia perfect cu obiectivele și nevoile specifice ale fiecărui participant.

Consultanță

Înțelegem că fiecare client este unic, iar obiectivele și provocările sale necesită soluții la fel de unice. Prin urmare, echipa noastră de experți este aici pentru a vă ghida pas cu pas.

Interesat să cunoașteți
Siemens NX CAD?

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian