Robcad - Tecnomatix

MODELAȚI, SIMULAȚI, VALIDAȚI ȘI PROGRAMAȚI OFFLINE ROBOȚI ȘI PROCESELE AUTOMATE

Robcad optimizează procesele și calculează timpul de ciclu pentru toate etapele de dezvoltare a produselor, de la studiul conceptului pană la implementare.

Robcad integrează complet tehnologii pentru programarea offline a roboților industriali și a sistemelor automate. Robcad dispune de un set puternic de aplicații pentru procese specifice acoperind o gamă largă de procese de fabricație : sudură în puncte, sudură cu arc, tăiere cu apa sau laser, vopsire sau manipulare materiale.

  • Interoperabilitate cu principalele sisteme CAD
  • Definire Layout 3D pentru celule robotizate
  • Simulare și sincronizare precisă pentru roboți și mecanisme
  • Librărie extinsă cu modele de roboți și controlere
  • Optimizare triectorii și detecție coliziuni

Sequence of operations (SOP)

Robcad facilitează descrierea și secvențierea tuturor operațiilor executate de către resursele de producție (roboți, sisteme automate, operatori), această capabilitate permite vizualizarea și optimizarea intregului ciclu al celulei de producție.

Off-line programming (OLP)

Robcad OLP permite simulări precise ale mișcarilor robotului și livrarea programului. Robcad are interfețe pentru majoritatea roboților (50+ interfețe standard, peste 200 configurații ale controlerelor) Informațiile specifice controlerului, incluzând proprietățile mișcării și procesului, pot fi adaugate în triectoriile generate. Robcad OPL generează programul care va fi apoi încărcat în controlerul real.

Studii de caz și povești de succes

Video despre Tecnomatix Robcad

Sunteți interesat de Robcad?

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian