Simcenter 3D

Rezolvă probleme complexe de inginerie cu soluția CAE complet integrată

Simcenter 3D – Capabilități extinse de editare a geometriei și simulare

Simcenter 3D te ajută să modelezi și să evaluezi performanța produselor tale prin îmbunătățiri în eficiența simulării. Prin integrarea mai multor domenii de fizică într-un singur mediu de modelare a simulării, obții o înțelegere mai bună a performanței produselor tale mai rapid.

Simcenter Digital Industries Software

Tipuri de simulări

Acoustics
Acoustics
Composites
Composites
3D Motion Modeling
3D Motion Modeling
Multiphysics
Multiphysics
Structures
Structures
Thermal
Thermal
Advanced Acoustics
Advanced Acoustics
Simcenter 3D Optimization
Simcenter 3D Optimization
Simcenter 3D Pre/ postprocessing
Simcenter 3D Pre/ postprocessing
Automation & Scalability
Automation & Scalability
Advanced Durability
Advanced Durability
Nastran Topology Optimization
Nastran Topology Optimization
Simcenter 3D Noise & Vibration
Simcenter 3D Noise & Vibration
Capacități extinse de editare a geometriei și simulare cu Simcenter 3D

Capabilități extinse de editare a geometriei și simulare

Soluția Siemens Simcenter 3D este un mediu avansat și puternic de inginerie asistată de calculator (CAE). Simularea și analiza sunt ușor și rapid de efectuat datorită capacităților extinse precum editarea  geometriei, modelarea de simulare asociativă, soluțiile multidisciplinare.

Soluția Siemens Simcenter 3D cuprinde o gamă largă de funcționalități de simulare pentru diverse discipline, inclusiv: analize structurale și acustice, zgomot, vibrații și duritate (NVH), curgere, termică, mișcare, analize a materialelor compozite, optimizare și multiphysics

 În cadrul Simcenter 3D, co-simularea pentru designurile 1D și 3D, împreuna cu instrumentele de simulare a modelelor, oferă mai mult context  asupra simulării decât oricând înainte.

Modelarea și simularea structurilor compozite

Simcenter 3D include instrumente dedicate pentru modelarea eficientă a structurilor compozite laminare, utilizând tehnici de modelare bazate pe zone (discretizare) și pe straturi (pe fețe și/sau elemente 2D), sau o combinație a ambelor. Puteți menține modelul actualizat cu cel mai recent design prin asociere cu modelul geometric. Mai mult, Simcenter 3D poate comunica cu portofoliul de software Fibersim pentru inginerie compozită, facilitând colaborarea între echipele de analiză și designerii de compozite.

Modelarea și simularea structurilor compozite cu Simcenter 3D
Un sistem conectat și flexibil cu Simcenter 3D

Un sistem conectat și flexibil

Rezultatele și datele de simulare pot fi partajate și transferate către alte aplicații Simcenter 3D. Acest lucru oferă un mediu deschis și flexibil și o vedere completă asupra produsului. Simcenter 3D ia în considerare o gamă vastă de riscuri și provocări care pot afecta eficacitatea și validitatea unui produs, oferind inginerului încredere deplină în munca sa.

Economisește timp în fazele târzii ale procesului de proiectare și dezvoltare, utilizând o gamă largă de instrumente furnizate de Simcenter 3D, care includ instrumente eficiente de discretizare, cu generare automată și manuală a elementelor 1D, 2D și 3D. Editările manuale ale geometriei, dicretizării și condițiilor de limită sunt toate legate de geometria originală de proiectare, ceea ce înseamnă că atunci când se fac modificări la geometria originală, poți actualiza rapid modelul tău.

Reducerea semnificativă a timpului de lansare pe piață

Tehnologia sincronă asigură că orice modificare adusă topologiei este reflectată instantaneu în rezultatele simulării. În consecință, poți reduce timpul petrecut pentru abstractizarea modelului și editarea geometriei. Simcenter 3D îți permite să transferi rapid modelul tău de la date multi-CAD la un model complet de analiză utilizând instrumente CAE, inclusiv medii de rezolvare multiple, discretizare, gestionarea ansamblului FE și raportare. Simularea continuă să crească în importanță în cadrul producției. Simcenter 3D a dezvoltat un proces automatizat testat și verificat care economisește timp în analiză.

Reducerea semnificativă a timpului de lansare pe piață cu Simcenter 3D
Diminuează riscul și stimulează inovația cu un geamăn digital.

Diminuează riscul și stimulează inovația cu un geamăn digital.

Un număr tot mai mare de organizații aleg să profite de tehnologia avansată CAE pentru a inova și a rămâne în fruntea competiției. Integrarea simulării în procesul de proiectare și dezvoltare a unui produs asigură că au fost luate în considerare toate rezultatele și iterațiile posibile pentru a oferi un produs final de înaltă calitate.

Prin crearea geamănului digital, se elimină riscul erorilor, care pot întârzia lansarea pe piață a produselor și pot duce la creșterea costurilor. Geamănul digital oferă oportunitatea de a crea și simula comportamentul unui mare număr de prototipuri și rezultate, făcând astfel posibilă obținerea unui produs cu adevărat unic.

O mare varietate de instrumente de simulare pentru a asigura continuitatea afacerii.

Mediul Simcenter 3D dispune de o multitudine de capabilități de simulare, care au ca scop furnizarea de funcționalități extinse și puternice organizațiilor din diverse industrii. De la analiza acustică a interiorului și exteriorului și simularea durabilității până la simularea aerostructurilor și a fluidelor, posibilitățile sunt nelimitate. Soluția Siemens oferă, de asemenea, capacitatea de a optimiza produsul și de a efectua sarcini de prelucrare atât înainte, cât și după proces, pentru a se asigura că produsul livrat pe piață este cel mai bun posibil.

Inginerii din întreaga lume profită pe deplin de competența extinsă a Simcenter 3D pentru a transforma procesele lor de dezvoltare a produselor și pentru a-și conduce organizațiile înainte.

O mare varietate de instrumente de simulare pentru a asigura continuitatea afacerii
Valorificați colaborarea.

Valorificați colaborarea

Simcenter 3D oferă inginerilor și analiștilor acces complet la platformă pentru a asigura fluxul de comunicare și utilizare eficientă a datelor. Deciziile pot fi luate rapid și eficient după analiza și înțelegerea simulării. Este esențial ca atât inginerii, cât și analiștii să înțeleagă comportamentul și performanța produsului pentru a satisface nevoile și cerințele clientului. Acest lucru se realizează printr-un mediu complet integrat și gestionat, dar conectat, în care se efectuează toate pre și postprocesările CAE pe date CAD de la orice sursă pentru soluțiile Simcenter și de la terți.

Creșteți capacitatea de simulare

Într-o lume în continuă mișcare, timpul înseamnă bani. Un avantaj competitiv major pentru organizații constă în garanția că ajung pe piață cu produse noi înaintea concurenței. Cu Simcenter 3D, poți continua procesul de dezvoltare mai rapid, beneficiind de procese eficiente de analiză și de o productivitate crescută în simulare. O modalitate de a maximiza capacitatea de simulare este să capturezi procesele repetitive de CAE, să le standardizezi și apoi să le automatizezi. Simcenter 3D îți permite să capturezi expertiza analiștilor seniori și să o pui la dispoziția inginerilor mai tineri din organizația ta, sub formă de asistenți sau șabloane.

Creșteți capacitatea de simulare
Mai multă flexibilitate cu Simcenter 3D.

Mai multă flexibilitate

Soluțiile Simcenter 3D oferă un mediu unificat, scalabil și extensibil pentru inginerie asistată de calculator (CAE) în 3D, cu acces la design, simulare 1D, testare și gestionare a datelor. Simcenter 3D este furnizat ca un mediu de simulare independent sau ca o aplicație integrată cu software-ul NX Design. Software-ul este deschis pentru mai multe formate CAD și susține soluția preferată de rezolvare, pentru a asigura o integrare lină în procesele existente. Acestea fac procesul tău eficient și flexibil, oferind o experiență uniformă pentru utilizator în toate disciplinele (industriile?), cumulând informații și furnizând funcții de personalizare și automatizare.

Interesat să cunoașteți
Simcenter 3D?

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian