Eduard OpreaCofondator

Specialiștii din România pot atinge rezultate remarcabile cu instrumentele potrivite.

Eduard este cofondator și Director General la Digital Twin. Este expertul pe care te poți baza să coordoneze chiar și cele mai complexe proiecte, cu un portofoliu care include cele mai mari implementări reușite de Product Lifecycle Management din România.

Apreciat în domeniu nu doar pentru talentul său tehnic, ci și pentru capacitatea ridicată de rezolvare a problemelor, indiferent de natură – tehnică, de business sau legată de procesele de lucru cu oamenii – Eduard are o experiență de lucru de 13 ani în PLM și în soluții de Manufacturing Execution Systems pe care a decis să o valorifice prin Digital Twin.

A studiat Aeronautica în București, Aachen și Amsterdam, după care s-a specializat și s-a certificat în managementul și implementarea soluțiilor PLM.

După implementarea cu succes la Compa Sibiu 2006, pentru care a fost premiat pentru cel mai bun suport tehnic al partenerilor Siemens în Europa, a fost implicat în proiectele celor mai mari companii: Daimler, IBM, Accenture, Athos, Emerson, VoestAlpine sau Mobexpert. Înainte de Digital Twin, a coordonat departamentul tehnic la una dintre cele mai importante companii din domeniu, ADA, unde, printre altele, a lucrat la proiectele Teamcenter și Tecnomatix și a conceput sistemul de control al producției MESADA.

În timpul liber, manageriază ciclul de viață al turneelor de ciclism și dezvoltă sisteme de vizitare a celor mai frumoase locuri din țară. Dacă vă întalniți cu el, ar fi bine să știți “ce va propuneți?”. pentru că e întrebarea lui preferată.

recomandări

  • We worked together on a number of complex projects, however, Eddie was responsible for leading the most complex PLM project we had ever delivered in Romania. Eddie executed this task with strong technical competence, a high work ethic and exhibited loyalty and trust.

    Dave Littlejohn Siemens / VP Presales & Portfolio Development Asia Pacific
  • Eddie has the rare talent of technical insight coupled with a focus on the commercial aspects, good command of English and a man of his word. I would have no hesitation of recommending Eddie for any Technical or Business Development role.

    Matthew Booth APLS - PLM & IOT Lead at Accenture

Informații de contact

Tel: +40 (723) 610 259
Email: [email protected]

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian
Laurentiu Nae - Digital Twin - Siemens PLM