Digital Twin este o companie românească și oferă
soluții de dezvoltare digitală a produsului

Digital Twin oferă produse și servicii profesioniste și un parteneriat responsabil pentru digitalizarea totală a proceselor de proiectare şi fabricaţie.

Servicile firmei se adresează companiilor din industriile auto și celor producătoare de echipamente industriale care doresc să își dezvolte produsele sau să își optimizeze procesele, înțeleg adevăratul potențial inovativ al specialiștilor din cadrul lor și vor să îl pună în valoare prin cele mai actuale și eficiente soluții tehnologice.

Digital Twin este partenerul Siemens Industry Software specializat automotive în România.

Echipa este formată din specialiști cu peste zece ani de experiență în domeniu, care au implementat cu succes soluții durabile pentru numeroase companii.

În același timp, compania investește în dezvoltarea comunității de specialiști prin oferirea celui mai important blog de dezvoltare a produsului din România, unde reunește știri despre inovații și bune practici din domeniu, pentru a crește standardele profesionale din industrie și a încuraja competitivitatea.

Misiune și viziune

Performanță prin valorificarea potențialului

Punem în valoare adevăratul potențial al specialiștilor în dezvoltare de produs prin cele mai actuale și eficiente soluții tehnologice și inspirăm inovația prin servicii profesioniste de
cercetare-dezvoltare.
.

Responsabilitate față de viitorul industriei

Ne-am propus să devenim partenerul preferat al companiilor pentru digitalizarea proceselor de proiectare, fabricație și testare de produs. În același timp, vrem să contribuim activ la creșterea competitivității și la dezvoltarea comunității de specialiști din industrie.

Valorile noastre

Excelență

Punem pasiune în ceea ce facem și nu ne mulțumim cu puțin. Partenerii noștri merită cele mai performante soluții și servicii de calitate.

Parteneriat

Suntem în permanență conectați la nevoile clienților noștri și dedicați unei colaborări pe termen lung care să aducă o creștere durabilă a competitivității.

Inovație

Credem că viitorul este al companiilor care provoacă schimbarea, așa că mereu vom căuta să inspirăm inovația.

RESPECT PENTRU COMUNITATE

Prețuim specialiștii români și contribuim activ la dezvoltarea comunității. Veți găsi în noi cei mai de încredere parteneri!

DINAMISM

Privim spre viitor și suntem conectați în permanență la cele mai actuale soluții tehnologice care să ne ajute să ajungem acolo.

RESPONSABILITATE

Identificăm adevăratele cauze ale problemelor și implementăm soluții durabile. Valorificăm întreg potențialul specialiștilor și produselor oferite.

Echipa de management

În spatele Digital Twin stă o echipă puternică și dinamică ce aduce companiei o experiență solidă în dezvoltare digitală de produs, alături de dorința de a duce revoluția digitală în companii și de a crește nivelul competitivității din industrie.

Recomandări

 • Laurentiu has done a tremendous job driving higher value sales activities in the Romanian market. He has aligned a strong knowledge of PLM technology with customer needs to demonstrate real value for his customers.

  Tony Joly Siemens / Vice President EMEA
 • We worked together on a number of complex projects, however, Eddie was responsible for leading the most complex PLM project we had ever delivered in Romania. Eddie executed this task with strong technical competence, a high work ethic and exhibited loyalty and trust.

  Dave Littlejohn Siemens / VP Presales & Portfolio Development Asia Pacific
 • Laurentiu is very positive, always optimistic and forward looking. He drives business very effectively, can build trust and relationship very quickly. Me and my colleagues like to work with him

  Hermann Kaineder Siemens Industry Software / CEO Austria
 • Eddie has the rare talent of technical insight coupled with a focus on the commercial aspects, good command of English and a man of his word. I would have no hesitation of recommending Eddie for any Technical or Business Development role.

  Matthew Booth APLS - PLM & IOT Lead at Accenture

Vreți să lucrați cu noi?

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Începeți să tastați și apoi apăsați Enter pentru căutare