Digital HR – Dezvoltarea digitală a produselor, Workshop Ploiești 30-31 Mai

Digital Twin, partener în proiectul Digital HR, a organizat în perioada 30-31 Mai 2022 în Ploiești,un workshop de Dezvoltarea digitală a produselor. Workshop-ul face parte integrantă a cursului Dezvoltarea digitală a produselor” (CAD). Aplicația folosită este Solid Edge | Siemens, una dintre cele mai moderne aplicații, folosită la scară largă în întreaga lume, în industriile auto, echipamente industriale, construcții navale, energie și utilități, bunuri de larg consum.

Cursul se adresează persoanelor care doresc să avanseze profesional, prin formarea competențelor de dezvoltare digitală a produselor, folosind cele mai moderne metode și aplicații software. Programul de formare cuprinde atât noțiuni teoretice, cât și aplicații practice. Cursanții care parcurg minim 80% din noțiunile teoretice online, realizate sub forma de tutoriale video, rezolvă individual exercițiile propuse. De asemenea, participă la workshop-ul organizat cu un instructor certificat, vor primi o diplomă care oferă o acreditare recunoscută în industrie. Diploma demonstrează competențele de proiectare CAD și distinge în cadrul comunității de ingineri.

Pe perioada programului de formare, cursanții primesc gratuit o licență de evaluare Solid Edge.

Digital HR proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman  2014-2020. (Contract de finanțare nr. POCU/726/6/12/134965). Proiectul se va derula pe perioada a 22 de luni și va include o campanie de informare și conștientizare referitoare la importanța participării la FPC.

Parteneriatul proiectului este format din: Best Smart Consulting SRL, Best Smart Digital SRL, Digital Twin SRL și Euragro Tabacco SRL

Obiectului proiectului DIGITAL HR MySMIS 134965 vizează furnizarea de servicii de consiliere profesională și tutorat, prin derularea programelor de formare profesională continuă: Securitate Cibernetică Industrială, Tranziția la Industry 4.0, Dezvoltarea digitală a Produselor, Fabricația digitală a Produselor, Marketing, Vânzări, Finanțarea Afacerii, Elaborarea planului de afaceri, pentru 652 de angajați din toate regiunile mai puțin dezvoltate (Centru, Sud-Est, Sud Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia).

Detalii suplimentare despre proiect și înscriere pot fi consultate pe pagina proiectului: https://digitalhr.ro/

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
ox-origin-siemens-simcenter-nx-cae