OX Origin: Inginerii care schimbă jocul folosind Simcenter – studiu de caz video

OX Origin: Inginerii care schimbă jocul folosind Simcenter

Fondată de doi ingineri străluciți care s-au cunoscut în timp ce lucrau la Oxford, OX Origin este o companie de inginerie specializată în crearea de soluții avansate pentru industria aerospațială, cum ar fi mecanisme complexe, structuri pentru sistemele sateliților comerciali si instrumentele software personalizate pentru aplicațiile de înaltă tehnologie.
Cu un portofoliu vast de clienți și o experienta combinată de 20 de ani, echipa este pregătită să facă față oricărei provocări care îi iese în cale.

Simcenter pentru realizarea potențialului

La fel ca orice companie tânără, OX Origin s-a confruntat cu provocări. Principalul obstacol a fost simularea performanței sistemelor complexe. Aveau nevoie de o soluție pentru a analiza rapid și precis aceste sisteme complexe și a oferi informații care să ajute clienții să ia cele mai bune decizii.

Aici intervine Siemens Simcenter 3D, o soluție CAE cuprinzătoare, complet integrată . Această soluție software oferă capabilități de analiză precise și eficiente pentru proiecte complexe. Fiind intuitiv și ușor de utilizat, OX Origin a reușit să-l integreze rapid în fluxul de lucru existent. Cu Simcenter 3D, au reușit să efectueze simulări și analize mai rapid și mai precis, în comparație cu metodele lor anterioare.

Implementarea software-ului Simcenter 3D a permis companiei OX Origin să reducă timpul de finalizare a proiectelor, să găsească soluții pentru probleme complexe și să atragă mai mulți clienți.

ox-origin-optical-instrument-assy-simcenter-3d-nx-cae

La OX Origin, ne-am asumat misiunea de a schimba jocul în industriile high-tech precum cea aerospațială. Scopul nostru este de a stimula inovația și productivitatea și o facem furnizând consultanță de top și soluții software de înaltă clasă.

Alex Bugnar,  co-founder OX Origin

Digitalizare producție INTECH – studiu de caz

OX Origin a reușit cu succes să integreze soluțiile avansate CAD-CAE (NX și Simcenter) în procesele sale de dezvoltare digitală a produselor . Prin expertiza în Simcenter și dedicarea față de clienți, Digital Twin a oferit tot suportul necesar pentru ca OX Origin să își atingă adevăratul potențial.

Folosim Simcenter 3D de la Siemens pentru a dezvolta soluții de neegalat în ingineria sistemelor spațiale, structuri mecanice, mecanisme avansate și proiecte de opto-mecanică de la concept până la comercializare

Ilie Ciobanu, co-founder OX Origin

Angajamentul OX Origin de a-și îmbunătăți continuu serviciile și procesele, împreună cu funcțiile oferite de Siemens Simcenter 3D, asigură succesul companiei în oferirea de soluții eficiente și de înaltă calitate clienților acestora.

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
Ateliere mecanice de prelucrare cu CNC