Comunicat de presa – Ajutor de stat pentru Digital Twin

Digital Twin anunță începerea proiectului grant pentru capital de lucru

Digital Twin SRL, companie românescă care oferă soluții pentru dezvoltare digitală a produsului, anunță lansarea proiectului cu titlul ” Capital de lucru DTW” – proiect Nr. M2-1556 din 10 decembrie 2020 – înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maximum 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE (Agenția pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului), respectiv 15 decembrie 2020.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activității Digital Twin SRL.

Printre principalele obiective ale proiectului sunt următoarele:

– menținerea activității pe o perioadă de minimum 6 luni;

– menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 834.813,75 RON (valoarea totală) din care: 725.925 RON grant și 108.888,75 RON cofinanțare.

Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Despre Digital Twin

Digital Twin este o companie românescă de succes care oferă soluții pentru dezvoltare digitală a produsului. Misiunea companiei este să ajute colaboratorii și partenerii de afaceri să realizeze adevăratul potențial al salariaților, tehnologiei și al afacerilor. Compania a fost înființată în anul 2016 de către inginerii antreprenori Eduard Oprea și Laurențiu Nae.

Servicile societății se adresează companiilor din industriile auto, aero și celor producătoare de echipamente industriale care doresc să își dezvolte produsele sau să își optimizeze procesele, înțeleg adevăratul potențial inovativ al specialiștilor din cadrul lor și vor să îl pună în valoare prin cele mai actuale și eficiente soluții tehnologice.

Pentru implementările realizate cu succes ale NX CAD-CAM, SolidEdge sau Teamcenter, Siemens Digital Industries Software, parte a diviziei Digital Factory, a desemnat, în anul 2019, Digital Twin „Cel mai bun partener în regiunea Europa Centrală și de Est”.

Persoană de contact: Eduard Oprea, [email protected], www.digitaltwin.ro, 0723 610 259

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
piata-de-matrite-nx-mold-nx-die-design-nx-camWisdom of Age - Comunicat de presa - Digital Twin (WEB)