Lansare Wisdom of Age (alpha)

Digital Twin anunță lansare platformei Wisdom of Age (alpha)

Digital Twin SRL, companie românescă care oferă soluții pentru dezvoltare digitală a produsului, anunță lansarea versiunii alpha a platformei Wisdom of Age (Platformă Digitală pentru Persoanele în Vârstă pentru Transferul Cunoștințelor Spre Mediul Industrial), în baza contractului de finanțare Nr. 234 din 01.05.2021, cod de depunere: AAL-2020-7-83-CP, încheiat cu Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), în cadrul programului ACTIVE AND ASSISTED LIVING (AAL) al Uniunii Europene.

Wisdom of Age este un proiect de cercetare și dezvoltare pentru a crea o platformă digitală modernă, inovatoare, flexibilă și deschisă, dezvoltată cu o interfață de utilizator simplă, dar intuitivă, pentru a facilita adulții în vârstă să aibă o viață mai bună și activă.

Wisdom of Age creează o oportunitate unică de a îmbătrâni bine într-o lume digitală
Folosind inteligența artificială și interfețe ușor de utilizat, îi ajută pe mentorii seniori să rămână conectați, să fie activi și să-și împărtășească experiența valoroasă în beneficiul tinerilor care lucrează acum în companii industriale.

Este rapid de învățat și ușor de utilizat pentru toată lumea.

Cine va folosi Wisdom of Age?
Realizarea potențialului și folosirea lui foarte bună prin reducerea decalajului dintre generații și unirea atât a utilizatorilor finali primari (experți seniori) cât și a utilizatorilor finali secundari (organizații care susțin îmbătrânirea sănătoasă și activă), împreună cu companiile industriale.

Experții seniori își pot transfera cunoștințele și experiența către companii în sesiuni de mentorat, coaching și consiliere găzduite de Wisdom of Age.

Acest proiect este implementat de un consorţiu internaţional care include Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, ARX iT şi Yumytech – Elveţia precum şi ONG-uri (End-user): Institute for Ageing Research – Elveţia şi HappyAgeing In4Care – Belgia.

Wisdom of Age este un proiect finanțat de Programul AAL, cofinanțat de Comisia Europeană și autoritățile naționale de finanțare din România, Elveția și Belgia.

AAL este un program de finanțare care își propune să creeze o calitate mai bună a vieții persoanelor în vârstă și să consolideze oportunitățile industriale în domeniul tehnologiei și inovației pentru îmbătrânirea sănătoasă. AAL sprijină consorții internaționale prin finanțarea proiectelor lor care lucrează la crearea de produse și servicii pregătite pentru piață pentru persoanele în vârstă. Fiecare proiect este format din IMM-uri, organisme de cercetare și organizații ale utilizatorilor finali.

Proiectul a început la 1 mai 2021 și este programat să se încheie pe 31 octombrie 2023.

Sunt 6 parteneri implicați, inclusiv un IMM, trei organisme de cercetare și două organizații de utilizatori finali.

Bugetul total al proiectului este de 2.400.000 €, din care contribuția publică este de 1.400.000 €.

 

Manager proiect,

Dr. Ing. Laurențiu Nae

27 Decembrie 2021

 

Nota:

Prezentul comunicat reflectă exclusiv punctul de vedere al autorului, Comisia Europeană nefiind responsabilă pentru utilizarea ulterioară a informațiilor conținute de acestea.

„This work was supported by a grant of the Romanian Ministry of Research and Innovation, CCCDI – UEFISCDI and of the AAL Programme with co-funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme project number AAL-CP-AAL-2020-7-83-CP-WisdomOfAge within PNCDI III”.

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
simulation-driven-design-siemens-digital-twindigital-hr-workshop-braila