VIDEO 360°. Digital Twin vă invită la Demo Metal Vest: Optimizăm procesele de fabricație împreună

Tehnologiile viitorului pentru Digital Twin nu reprezintă doar o teorie – noi le aplicăm de fiecare dată când avem ocazia. Astfel, de această dată, am creat geamănul digital pentru standul nostru de la Demo Metal Vest 2017 și l-am filmat, tot virtual.

Anul acesta, Digital Twin aduce la Demo Metal Vest cele mai noi tehnologii lansate și deja implementate la nivel mondial. Robotizarea proceselor de fabricație a devenit preocuparea primordială a clienților noștri. Provocarea noastră, a echipei Digital Twin, a fost să răspundem cerințelor și tendințelor apărute recent pe piața actuală.

Astfel, am creat parteneriate cu Siemens și KUKA, pentru a arăta, în premieră la Demo Metal, soluțiile de programare a roboților industriali. Prezentările în cadrul cărora va fi demonstrat procesul de lucru al roboțilorvor fi derulate zilnic, atât din punct de vedere software – folosind programul NX CAM Robotics, cât și hardware – execuția propriu-zisă a comenzilor de către robotul KUKA.

digital-twin-va-invita-la-demo-metal-vest-programare-robot-kuka-pentru-frezare-si-debavurare-cu-nx-cam-robotics
digital-twin-va-invita-la-demo-metal-vest-programare-robot-kuka-pentru-frezare-si-debavurare-siemens-nx-cam-robotics

Participanții vor afla la standul nostru cum pot crea și optimiza un geamăn digital pentru un produs sau un proces de fabricație. Deasemnea vor fi prezentate studii de caz cu piesele clientilor noștri care folosesc deja soluțile Siemens NX CAM 3-4-5 axe si NXCAM Robotics.

Vizitatorii târgului vor avea posibilitatea să studieze în detaliu și să aprecieze aplicațiile robotului de frezare, debavurare și tăiere cu laser.

digital-twin-va-invita-la-demo-metal-vest-echipa-digital-twin-si-kuka

Totodată, la standul nostru vor fi prezenți experți tehnici în produsele pe care le reprezentăm: NX CAD, NX CAM, Teamcenter, Solid Edge sau Tecnomatix.

digital-twin-va-invita-la-demo-metal-vest
Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian