VIDEO. Digital Twin vă invită la Demo Metal Brașov: Prezentăm live aplicații cu roboți

Am rămas impresionați de feedbackul pe care l-am primit la Demo Metal Vest din luna mai și am decis să repetăm și să amplificăm și la Demo Metal Brașov experiența de la Arad.

Digital Twin aduce la Demo Metal cele mai noi tehnologii lansate și deja implementate la nivel mondial. Robotizarea proceselor de fabricație a devenit preocuparea primordială a clienților companiei.

Provocarea echipei noastre a fost aceea de a răspunde cerințelor și tendințelor apărute recent pe piața actuală. Astfel, am creat parteneriate cu Siemens și KUKA, pentru a arăta la Demo Metal, soluțiile de programare a roboților industriali.

La Demo Metal Brașov va fi demonstrat procesul de lucru al roboților folosind programul NX CAM Robotics și execuția propriu-zisă a comenzilor de către robotul KUKA. Vizitatorii târgului vor avea posibilitatea să studieze în detaliu și să aprecieze aplicațiile robotului de frezare, debavurare și tăiere cu laser.

Totodată, la standul Digital Twin vor fi prezenți experți tehnici în produsele pe care le reprezentăm: NX CAD, NX CAM, Teamcenter, Solid Edge, Tecnomatix și Simcenter 3D.

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
Licenta Process Simulateion-patrascu-ipad-digitalizarea-productiei iP Automatic Design Eficiență prin realizarea digitală a produselor și producției CAD-CAM-PDM Siemens