Digital Twin partener Smart Manufacturing la Demometal 2016

Digital Twin, partener Smart Manufacturing la Demometal 2016

Înainte să construim un produs nou, creăm și optimizăm geamănul său digital.

În perioada 25-28 Mai 2016, are loc la Brașov cel mai important eveniment destinat companiilor din sectorul producției industriale. Digital Twin se află la prima participare și va prezenta în premieră în România soluțiile Siemens dedicate furnizorilor auto Daimler, Nissan, Ford și General Motors.

Conferința Smart Manufacturing

Digital Twin este partenerul principal pentru conferința Smart Manufacturing din cadrul Demometal și va prezenta soluțiile Industry 4.0 pentru firmele românești. Evenimentul va cuprinde prezentări cu cele mai recente tehnologii Internet of Things și Aditive Manufacturing. Conferința va avea loc vineri 27 Mai 2016 între orele 11:00 și 14:00 la Demometal Forum.

La standul Digital Twin ( Hala2, Stand5 )

Aducem la Demometal produsele Siemens Industry Software destinate digitalizării proiectării și fabricației:

Siemens NX CAD – NX CAM – soluție completă pentru proiectarea și fabricația produselor. Zilnic vor fi prezentări ale soluțiilor dedicate industriei automotive.

Teamcenter PLM – cea mai folosita soluție software pentru Product Lifecycle Managemnt. se vor arăta capabilitățile de gestiune a documentației tehnice realizată cu NX, Catia, Creo, SolidEdge, SolidWorks sau Autocad.

Vă aștepteptăm la Demometal 2016 !
Echipa
Digital Twin

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
Industry 4.0 în Romania