Digital Twin – premiat drept cel mai bun partener Siemens Industry Software în Europa Centrală și de Est

Un premiu important de la Siemens Industry Software, parte a diviziei Digital Factory, a fost acordat partenerului de soluții Digital Twin. Start-up-ul, 100% românesc, a fost desemnat „Cel mai bun partener în regiunea Europa Centrală și de Est”, în cadrul evenimentului „European Partner Leadership Summit (EPLS2019)”, desfășurat în orașul Alicante din Spania.

Digital Twin este un start-up cu acţionariat 100% românesc, fondat de Eduard Oprea şi Laurenţiu Nae, doi tineri specialiști cu peste zece ani de experiență în domeniu, care au implementat cu succes soluții Industry4.0 pentru numeroase companii.

Anual, European Partner Leadership Summit reunește peste 300 de specialiști în domeniu din SUA, Europa, Orientul Mijlociu și Africa, oferindu-le oportunitatea de a discuta despre cele mai recente tehnologii în domeniul digitalizării industriilor. De asemenea, cu prilejul acestui eveniment, liderii Siemens premiază companiile și consultanții care au obținut cele mai bune rezulate pentru fiecare regiune.

Este o surpriză și o mare onoare pentru noi, în regiune sunt peste 20 de parteneri și ne bucură să primim acest premiu. Această recunoaștere este încă un motiv care vine să susțină faptul că echipa Digital Twin este un partener competent și de încredere pentru companiile care planifică digitalizarea producției și trecerea la Industry 4.0.”, afirmă Eduard Oprea, co-fondator Digital Twin.

În cadrul celor două zile ale conferinței, s-a discutat mult despre conceptul Digital Twin care ajută companiile să proiecteze corect produsul și să descopere cea mai bună cale pentru producție. Digital Twin – sau „geamănul digital”, în limba română – este o copie virtuală precisă a produsului, a procesului și a resurselor de producție.

Nu muncim pentru premii, dar, când acestea apar, ne bucurăm! Mulțumim tuturor partenerilor pentru excelenta colaborare și le garantăm că echipa noastră este pregătită să lucreze pentru realizarea potențialului oamenilor, tehnologiei și afacerilor”, spune, la rândul său, Laurențiu Nae, co-fondator Digital Twin.

Digital Twin este partenerul Siemens Industry Software în Romania. Firma susține dezvoltarea comunității de ingineri prin blogul dezvoltatorilor de produse, portalul de training online sau prezentări la evenimentele din industrie. Mai multe detalii găsiţi pe pagina companiei (www.digitaltwin.ro).

premiu-digital-twin-top-partner Siemens
Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
NX CAD, NX CAM, Digitalizare productie, Digital Twin, Siemens, Faist, Oradea