Industrializarea Fabricației Aditive cu Siemens NX

Soluțiile Siemens pentru industrializarea fabricației aditive ( Additive Manufacturing )

Siemens oferă un portofoliu ce conține toate capacitățile necesare pentru industrializarea fabricației aditive ( Additive Manufacturing ), de la proiectare la tipărire, până la validarea post-tipărire. Soluțiile Siemens vă ajută să industrializați fabricația aditivă, astfel încât să nu realizați doar prototipuri, ci să fabricați produse inovatoare la scară cu ajutorul acestei noi tehnologii. Noile mașini și procese revoluționare împing rapid producția aditivă, din mediul de prototip pe podeaua de producție. Avantajele pe care metodele de Additive Manufacturing le pot oferi includ economii de greutate, performanțe mai bune, ansambluri simplificate și mai multe opțiuni de material.

Aflați prin acest articol, și prin broșura atașată, despre soluțiile Siemens disponibile pentru diferiții pași ai fluxului de lucru al fabricației aditive de la un capăt, la celălalt.

Optimizarea designului și performanței pentru Additive Manufacturing

 NX are o gamă largă de capabilități pentru proiectanți și ingineri pentru a dezvolta produse de generație viitoare. Prin tehnologia Convergent Modeling și prin optimizarea tehnologiei, NX permite proiectanților să îmbunătățească modelul produselor pentru imprimarea 3D, și să accelereze procesul general. Formele organice rezultate au o greutate mică și satisfac, în mod optim, toate cerințele de performanță și calitate.

NX vă permite să creați modele de piese optime pentru fabricarea aditivă cu instrumente de inginerie generative integrate, cum ar fi explorarea spațiului de proiectare și diverse opțiuni de optimizare a topologiei. Mai mult, Additive Manufacturing oferă capacitatea de a fabrica modele extrem de complexe, cu caracteristici precum suprafețe optimizate și structuri de rețea. Soluțiile software-ului Siemens AM vă permit să proiectați și să imprimați geometrii complexe la scară largă.

Reinventează fabricația și regândește business-ul

NX Additive Manufacturing

Fabricarea aditivă schimbă modul de fabricare a produselor. Capacitățile de fabricație aditivă în NX facilitează procesul de la proiectarea modelului, la piesa tipărită cu o integrare fără cusur ce elimină nevoia de convertire și remodelare a părților între aplicații. Pentru a conecta întreaga operațiune, procesul de proiectare și fabricație este gestionat cu platforma de colaborare Siemens PLM Software, software-ul Teamcenter®.

În plus, Simcenter 3D oferă capabilități avansate de simulare, pentru a se asigura că proiectele rezultate satisfactoate criteriile de performanță necesare. Pentru rezulatate satisfăcătoare, NX conduce întregul proces de imprimare 3D prin furnizarea de soluții pentru o gamă largă a tehnologiilor aditive, atât pentru plastic, cât și pentru piese metalice. Mai mult, noile soluții NX asistă inginerii la configurarea tăvii de construcție rapidă, poziționarea ușoară a pieselor imprimate și calcularea necessarului structurilor de sprijin. Pentru a optimiza procesul și mai mult, Siemens este partner cu principalii furnizori de imprimante 3D, ce sunt integrate cu NX.

Beneficii Industrializare Fabricație Aditivă

  • Transformă procesele de producție, și fabrică produse revoluționare din metal și plastic cu Additive Manufacturing

  • Realizează un flux de lucru perfect de la proiectare la imprimare în 3D utilizând un dispozitiv inteligent bazat pe model, care elimină conversia datelor între aplicații
  • Generați modele inovatoare care sunt ușoare și optimizate pentru a întâlni cererile de funcționalitate și performanță ale produsului
  • Lucrați cu geometrie 3D constând din fațete / ochiuri, solide și suprafețe, într-un singur mediu

  • Verificați dacă proiectele finale vor întâlni cerințele de performanță înainte de tipărire
  • Suportă multe tehnologii de imprimare 3D, incluzând procese de axe 2.5 și multi-axe pentru metale și plastic
  • Adaptați-vă rapid la modificările de proiectare cu un sistem software integrat unic pentru fabricarea aditivă

Cereți acum o prezentare tehnică completă și o ofertă personalizată de la Digital Twin, partenerul Siemens Digital Industry Software în Romania.

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
electroargeș-digitalizare-producțiesimulation-driven-design-siemens-digital-twin