Poveste de succes din Romania – TPMR – Process Simulate pentru simulare roboti la standarde înalte

Studiu de caz și interviu cu Constantin Sarbu, fondator TPMR

O poveste de succes românească a început prin munca și viziunea clară a tânarului antreprenor Constantin Sârbu, ce şi-a creat propria afacere unică. Fiind format atât de școala franceză a grupului  Renault cât și de cea germană a grupului BMW, el a pus bazele propriei companii de inginerie TPMR Simulation sub deviza „We never stop!”, implementând soluțiile complete pentru fabricație digitală.

TPMR a crescut ȋn numai 5 ani la peste 30 ingineri proiectanți ce folosesc zilnic soluțiile tehnice Siemens prin care cresc fiabilitatea sistemelor livrate, îmbunătățesc timpii de punere în funcțiune și se aliniază coloșilor din domeniu prin profesionalism și calitatea livrată.

Drumul parcurs nu a fost lipsit de obstacole, Constantin Sârbu a pornit de la zero în piața din Romania unde nu exitau nici clienți și nici persoane bine pregătite. Astfel a fost nevoit să-şi formeze o echipă de experţi cu care să realizeze linii de producţie eficiente şi mai ales să respecte standardele internaţionale din industria automotive. Adaptarea a fost o provocare, modificarea produsului chiar din faza de producţie sau optimizarea proceselor existente fără intreruperi i-au ridicat de multe ori probleme.

Prin munca continuă, a unui grup de tineri foarte talentați şi suportul specialiștilor de la Digital Twin, Constantin Sârbu se bucură astazi de o echipă specializată, numeroasă, ce se dezvoltă prin implementarea celor mai avansate tehnologii software din piaţă.

 Folosind Process Simulate implementat ȋmpreună cu cei de la Digital Twin am reuşit să reducem timpul pentru studii şi producţie şi să creştem fiabilitatea sistemelor livrate.

constantin-sarbu-tpmr-simualtion Process Simulate, Siemens, Digital Twin, Tecnomatix

Cu Process Simulate am reuşit să rezolvăm una dintre cererile importante ale clienţilor finali şi anume implementarea rapidă a modificărilor de produs pe liniile de fabricaţie existente.

Rezultatele obţinute se văd zilnic. TPMR a redus timpii pentru studii şi producţie utilizând Process Simulate, a micşorat durata de punere în funcțiune cu 65%, iar procesele sunt complet optimizate si validate digital, ȋnainte de a fi livrate. Riscurile pentru clienţi au scăzut, iar aceasta au ajutat TPMR ȋn relaţiile cu partenerii noi și cei exsitenți. În prezent TPMR lucrează pentru cei mai mari constructori auto din lume.

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
ion-patrascu-ipad-digitalizarea-productiei iP Automatic Design Eficiență prin realizarea digitală a produselor și producției CAD-CAM-PDM SiemensNX CAD, NX CAM, Digitalizare productie, Digital Twin, Siemens, Faist, Oradea