Tutoriale video Siemens NX în limba română

Digital Twin lansează primul portal cu training Siemens NX în România.

Începând cu luna octombrie 2016 pasionații de proiectare au ocazia să urmeze gratuit cursurile și exercițiile de proiectare pentru Siemens NX CAD pe portalul de training dezvoltat de Digital Twin. (training.digitaltwin.ro)

Portalul de training vine în întâmpinarea celor care doresc sa își realizeze adevaratul potențial și să învețe singuri o soluție CAD-CAM cu adevărat puternică.

portal-training-siemens-nx

„Primim multe solicitări de la persoane autodidacte care vor să învețe în ritmul propriu sau în timpul liber. Fie că vorbim de studenți, ingineri debutanți sau utilizatori experimenți în alte programe CAD, portalul de training le oferă tuturor șansa să învețe NX CAD-CAM și să apeleze la suportul nostru numai pentru cursurile NX avansate sau personalizate. Realizarea conținutului reprezintă un efort semnificativ și încă un semn că prețuim specialiștii români și contribuim activ la dezvoltarea comunității.” Laurențiu Nae – Cofondator Digital Twin

tutoriale-nx-siemens-video

„Am folosit experiența de peste 10 ani în NX, pentru a crea conținut premium dedicat utilizatorilor români care doresc să treacă la NX. Feedback-ul primit ne împinge să devoltam mai multe cursuri online. Clienții noștri sunt fericiți că au ales Digital Twin.  Eduard Oprea – Cofondator Digital Twin

Cei interesati se pot accesa portalul la adresa training.digitaltwin.ro Totodata firmele au posiblitatea să solicite gratuit licență de evaluare 60 zile pentru Siemens NX CAD.

Prin această lansare, Digital Twin – partenerul Siemens Industry Software, continuă să servească clienții la cele mai înalte standarde de profesionalism. De asemenea, firma contribuie activ la dezvoltarea comunității de ingineri prin blogul PLM, conferințe tip webinar cu cele mai recente tehnologii sau prezentări la evenimentele din industrie.

Contactați-ne

Nu suntem în preajmă acum. Trimiteți-ne un mesaj și vom reveni imediat.

Start typing and press Enter to search

ro_RORomanian
Preia controlul documentelor si schimbarilor cu Teamcenter Rapid StartSiemens-Smart-Factory-Industry 4.0